5

“TÜB Proje Yazma Eğitimi” Üniversitemiz Koordinasyonunda Gerçekleştirildi

Bu Duyuru 467 Kez Okundu
  • Paylaş:

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) etkinleri kapsamında TÜBİTAK ARDEB (Araştırma Destek Programları Başkanlığı) ve TEYDEB (Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı) projelerine yönelik “Proje Yazma Eğitimi” Üniversitemiz koordinasyonunda çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. 

Moderasyonu Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Projeler Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Kadir Yılmaz ve Fikri Haklar Sorumlusu Öğr. Gör. İbrahim Çölgeçen tarafından gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmalarını ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur ve TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras gerçekleştirdi. 

Etkinlik kapsamında, TÜB Üniversiteleri akademisyenlerinin projelerinde nitelik ve niceliklerinin arttırılması amacıyla TÜBİTAK ARDEB ve TEYDEB projeleri konusunda yenilikler, güncel gelişmeler ve eğitmenlerimizin deneyim paylaşımları gerçekleştirildi.  

Etkinliğin ilk aşamasında ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve BAP Koordinatörü Prof. Dr. Sibel Menteşe tarafından “TÜBİTAK ARDEB Desteklerine Yönelik Proje Yazma” ikinci aşamasında ise ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kahrıman tarafından “TÜBİTAK TEYDEB Desteklerine Yönelik Proje Yazma” konularında bilgilendirmeler gerçekleştirildi. 

Akademisyenlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen eğitim, soru-cevap bölümüyle sonlandırıldı.

Fotoğraf Albümü