ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Sedat Murat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı ve KTMÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altunla Birlikte, (KTMÜ) Mütevelli Heyetiyle Yapılan Toplantıya Katıldı

Bu Duyuru 1332 Kez Okundu

Üniversite Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi (KTMÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Mütevelli Heyeti üyeleri Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ile Kırgızistanlı Mütevelli Heyeti üyeleri Kırgız Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Bakanı Yardımcısı Rasul Avazbek Uulu, Dışişleri Bakanı Yardımcısı Aybek Moldogaziyev, Cumhurbaşkanlığı İdaresi Dış Politika Dairesi Başkan Yardımcısı Talgat Aşirbekov, Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlar Kurulu Kararlarını Hazırlama Dairesi, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlar Kurulu Kararlarını İnceleme Dairesi Başuzmanı Timurlan Acımaliyev katıldı.