1

TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatöründen ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’a Ziyaret

Bu Duyuru 1030 Kez Okundu
  • Paylaş:

TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Özkan ve beraberindeki heyet, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı makamında ziyaret etti.

Gençleri bilim ve teknoloji ile buluşturmak ve proje kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla TÜBİTAK tarafından düzenlenen ve bu yıl 54.’sü yapılacak olan “2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” bölge sergisinin 13-16 Mart 2023 tarihleri arasında ÇOMÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Özkan, verdikleri destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’a teşekkürlerini iletti.

“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin araştırma projelerinin yarışacağı bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ise organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Genel Sekreter Ayhan Monus, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sermet Koyuncu ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Öztürk hazır bulundu.

Ziyaret hediye takdimi ile sona erdi.  


Fotoğraf Albümü