Kazdağları İçerikli Projeye Katkı Sunmak İsteyen Öğretim Elemanlarımıza Duyurulur

Bu Duyuru 1213 Kez Okundu

“Kazdağlarında biyolojik çeşitliliğin korunması ve orman peyzajlarının sürdürülebilir yönetiminin güçlendirilmesi” projesinde görev alan; Orman Genel Müdürlüğü Dış Kaynaklı Projeler Şube Müdürü Ramazan Balı, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül Selışık, Arazi Kullanım Politikaları ve GEF Program Geliştirme Uzmanı Hakkı Emrah Erdoğan, Proje Asistanı Ege Aktürk, Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette proje ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

2022 yılında başlayacak projeye katılmak, katkı sunmak ya da proje hakkında bilgi edinmek isteyen Üniversitemiz öğretim elemanları, ege.akturk@fao.org adresinden iletişime geçebilirler.

30 Eylül 2021 - 01 Ekim 2021 tarihleri arasında, Üniversitemizde proje ile ilgili tanıtım toplantısı düzenlenecektir. Toplantının yeri ve saati ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır.