Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı Noter Kurası Çekiliş Sonuçları ve Sözlü Sınav Duyurusu

Bu Duyuru 10643 Kez Okundu

Üniversitemiz sürekli işçi alımı için 12 Mart 2020 tarihinde Çanakkale 1. Noteri huzurunda yapılan çekiliş sonucunda;

15 Güvenlik Görevlisi ilanı için İŞKUR’a müracat eden Merkez ( Erkek ) 150, Merkez ( Bayan ) 85 ve Biga ( Erkek ) 31 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda

Merkeze 10 Erkek x 4 = 40 asil ve 40 yedek aday;

Merkeze 4  Bayan x 4  = 16 asil ve 16 yedek aday;

Biga      1 Erkek x 4  = 4 asil ve 4 yedek aday;

30 Temizlik Görevlisi ilanı için İŞKUR’a müracat eden Merkez 1126, Biga 223, Lapseki 75 ve Gelibolu 71 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda

Merkeze 24 Kişi x 4 =96 asil ve 96 yedek aday ;

Biga       4 Kişi x 4 =16 asil ve 16 yedek aday ;

Gelibolu  1Kişi x 4 = 4  asil ve 4  yedek aday ;

Lapseki  1 Kişi x 4 = 4 asil ve 4 yedek aday belirlenmiştir.

•    Güvenlik Görevlisi Merkez Erkek Asil ve Yedek Listesi için tıklayınız.

•    Güvenlik Görevlisi Merkez Kadın Asil ve Yedek Listesi için tıklayınız.

•    Güvenlik Görevlisi Biga Erkek Asil ve Yedek Listesi için tıklayınız.

•    Temizlik Görevlisi Merkez Asil ve Yedek Listesi için tıklayınız.

•    Temizlik Görevlisi Lapseki Asil ve Yedek Listesi için tıklayınız.

•    Temizlik Görevlisi Gelibolu Asil ve Yedek Listesi için tıklayınız.

•    Temizlik Görevlisi Biga Asil ve Yedek Listesi için tıklayınız.

Not: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümleri çerçevesinde adayların T.C. Kimlik Numaraları gizlenerek ilan edilmiştir.

Asil olarak belirlenen adaylar aşağıda belirtilen gün ve saatte Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesi Rektörlük Binası B/Blok Zemin Kat İhale Odasında yapılacak sözlü sınavda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü Sınavda hazır bulunmayan asil adaylar sınav hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar sözlü sınava davet edileceklerdir.

Sözlü Sınava Katılacak Asil Olan Adayların;

1.    1 adet vesikalık fotoğraf

2.    Nüfus cüzdanı aslı ve tarafımızdan onaylanmak üzere 1 adet fotokopisi

3.    Sgk Hizmet Dökümü emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak. ( E devlet sistemi Üzerinden  )

4.    E devlet sistemi üzerinden Adli Sicil kaydı.

5.    En son mezun olduğu okuldan Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve tarafımızdan onaylanmak üzere 1 adet fotokopisi

6.    İşçi Bilgi Formu  tıklayınız.

7.    İkametgah belgesi ( E devlet üzerinden )

8.    Güvenlik görevlisi olarak başvuran adayların özel kimlik kartlarının aslı ile birlikte 1 adet fotokobisi

9.    Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak.)

Getirmesi gerekmektedir.

Güvenlik Görevlisi Asil Adaylar Sözlü Sınavı

16 Mart 2020 – 09:30

Temizlik Görevlisi Asil Adaylar Sözlü Sınavı

17 Mart 2020 – 09:30

Sözlü sınav sonucunda istihdam edilecek kişilerin isimleri ileriki bir tarihde Üniversitemiz web sayfasında (https://www.comu.edu.tr/ ) ilan edilecektir.

Saygıyla duyurulur.