ESKİ HÜKÜMLÜ/TERÖRLE MÜCADELEDE YARALANANLAR İLE ENGELLİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI VE SÖZLÜ SINAV İLANI

Bu Duyuru 2245 Kez Okundu

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanun’unun 30’uncu maddesine istinaden çalıştırılması zorunlu Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Yaralananlar İle Engelli Sürekli İşçi Alımı kapsamında 04.01.2019 tarihinde Noter huzurunda yapılan kura sonuçlarına göre sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar (Asil) için sözlü sınav 11.01.2019 Cuma günü saat: 09.30’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Hizmet Binasında yapılacaktır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

NOTER KURA SONUÇLARI

1-    Eski Hükümlü/Terör Mücadelede Yaralananlar Listesi (Asil) Tıklayınız.

2-    Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Yararlananlar Listesi(Yedek) Tıklayınız.

3-    Engelli Listesi (Asil) Tıklayınız.

4-    Engelli Listesi (Yedek) Tıklayınız.

Not: Eski Hükümlü / Terör Mücadelede Yaralananlar  asil listesinde olan kişiler “Cezasının İnfaz Edildiğine Dair Savcılıktan veya e-devletten alınmış Barkotlu Adli Sicil Kaydı ve Adli Arşiv Kaydı  “ belgelerini  Sınav Komisyonuna sunmaları gerekmektedir.

Sözlü sınava sadece asil adaylar katılacaktır.