0

Psikolojik Danışmanlık Birimi ÇOMÜ’nün Hizmetinde

Bu Duyuru 4022 Kez Okundu
  • Paylaş:

Yaşamınız için çok önemli olacak adımlardan birini attınız. Artık üniversite öğrencisisiniz. Yaşamınızın bu yeni döneminde bazı sıkıntılar ve adaptasyon problemleri yaşayabilirsiniz. Endişelenmeyin, yalnız değilsiniz. 

2004 yılı içerisinde Sağlık Merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ÇOMÜ Psikolojik Danışmanlık Birimi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin kendilerini tanımalarına, gizil güçlerinin farkına varmalarına, kullanmalarına ve geliştirmelerine, problemlerini çözmelerine, bireylerin kendilerini gerçekleştirmelerine ve çevrelerine uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla bireysel ve grupla psikolojik yardım sağlamak, gelişimsel ve eğitsel programlar düzenlemek, yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla birçok çalışma gerçekleştirmektedir. 

Birim; tüm akademik, idari personelimiz ve ailelerinin yanı sıra ÇOMÜ Kreş ve Anaokulu’nda da psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı ve seminer çalışmaları yürütmektedir. Öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz ve ailelerine yönelik tüm hizmetler ücretsizdir. 

Randevu ile çalışan birimimizin irtibat numaraları ve adresi: 

Psikolog Serdar TOPAL: 0286 218 00 18 - 6576 

Psikolojik Danışman Cumhur ÇIRNAZ: 0286 218 00 18 - 6573 

Terzioğlu Yerleşkesi

ÇOMÜ Kreş Binası Zemin Kat - Çanakkale - Merkez