0

En Güzel Başarı Birlikte Hareket Etmek

Bu Haber 2527 Kez Okundu
  • Paylaş:
En Güzel Başarı Birlikte Hareket Etmek

Haber- Fotoğraf: Eylem Tuna Çoban

Trakya Üniversiteler Birliği üyesi 4 üniversitenin yarıştığı TÜB Spor Müsabakaları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) 100. Yıl Spor Salonu'nda sona erdi.  

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi’nin katıldığı spor müsabakaları Futsal, Basketbol ve Masa Tenisi olmak üzere 3 dalda gerçekleştirildi ve 3 gün sürdü. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi; Bayan Basketbol, Futsal Bayan-Erkek, Masa Tenisi Bayan- Erkek kategorilerinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. 

Kapanış seremonisine katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Trakya Üniversiteler Birliği adına böylesine bir etkinliği başarıyla tamamladıkları için tüm takımlara teşekkür etti. TÜB Spor Müsabakalarında en güzel başarının birlikte hareket edip, böylesine bir etkinliği güzel sonuçlandırmak olduğunu belirten Prof. Dr. Özden; “Çok güzel bir üç gün geçirdiğinizi tahmin ediyorum. Burada tabii başarı başarısızlık ölçüsü yok. Önemli olan birlikte hareket edebilmek ve böylesine bir etkinliği güzel sonuçlandırmak. Bu hepimiz adına ileriye dönük güzel etkinlikle yapabilmek için bir başlangıç olsun. Tekrar hepinizi başarılarınızdan dolayı tebrik ediyor iyi ki geldiniz diyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Takımlara ödülleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Harun Suyünç ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yüksel Yıldız verdi.