Gül Seli Şiir Dinletisi, NFK Tiyatro Salonu’nda Gerçekleştirildi

Gül Seli Şiir Dinletisi, NFK Tiyatro Salonu’nda Gerçekleştirildi

Haber – Foto: Tuncay Ak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Özden ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Gül Seli şiir dinletisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ile ÇOMÜ’lü idareci, akademisyen ve öğrencilerin katıldığı etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Açılışta konuşan ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, bu yıl 5.si gerçekleştirilen şiir dinletisi etkinliğinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ise fakültenin çok sayıda etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek “Bu etkinliklerin içinde kalbe dokunan, ruhu okşayan önemli çalışmalardan biri de bu şiir dinletisi. Hissiyatı yoğun bu güzel etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyorum” dedi.