ÇOMÜ’de İlk Kayıt Heyecanı

Bu Haber 1996 Kez Okundu
ÇOMÜ’de İlk Kayıt Heyecanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi ilk kayıtları gerçekleştirildi. 9887 öğrencinin yeni kayıt yaptıracağı Üniversitemizde geleneksel hale gelen İlk Kayıt Töreni bu yıl Tıp Fakültesi’nde yapıldı.

İlk Kayıt Törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Erdal Demir, Tıp Fakültesi akademisyenleri ve idari personelinin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tıp Fakültesini kazanan Onur Çay’ın kaydı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Memduh Salih Çifçibaşı’nın kaydı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ve Nazlı Tezgel’in kaydı ise Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir tarafından tamamlandıktan sonra günün anısına hediyeler takdim edildi.