Mevlana Değişim Programı Kapsamında YÖK Tarafından Desteklenen ÇOMÜ’nün İlk Projesi

Grafik Tasarım: Şebnem Özel

Üniversitemizin Mevlana Değişim Programı kapsamında YÖK tarafından desteklenen ilk projesi “Kemik Doku Mühendisliği Uygulamaları İçin Biyokompozit Malzelerin Üretilmesi” konulu proje oldu.

“Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı” 2018-2019 yılı çağrı dönemi sonuçlarına göre yürütücülüğünü Doç. Dr. Ayhan Oral’ın yapacağı proje, YÖK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Emre Arslan, iki yüksek lisans öğrencisi ve University of Akron Polymer Engineering’ten  (ABD)  Prof. Dr. Erol Sancaktar da projede görev alacak.

18 ay sürmesi planlanan proje çalışmaları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde ve  University of Akron’da gerçekleştirilecek.