AB Proje Toplantısına Üniversitemiz Evsahipliği Yaptı

Bu Haber 2064 Kez Okundu
AB Proje Toplantısına Üniversitemiz Evsahipliği Yaptı

Proje yazarlığı ve koordinatörlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Çelik tarafından yapılan ve 442.000 euro ile 2 yıl süresince desteklenecek olan EU- KA-204 Strategic Partnerships for adult education projelerinden “Healthy tendencies in life environments” ve Basic Skills and Family Learning-an integrated approach to help adults re-engage with learning” projelerinin ilk toplantıları üniversitemiz ev sahipliğinde Çanakkale’de gerçekleştirildi.

ÇOMÜ liderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ile İspanya, Polonya, Romanya, Slovenya ve Bulgaristan’dan üniversiteler, ülkemizden eğitim merkezleri ve sivil toplum örgütleri de katıldılar