ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Öğrencileri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar’ı Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencilerinden Recep Karlı, Recep Sarıyel, Burak Kurt, Halis Arslan, Aslıhan Özkan ve Merve Gençtürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar’ı makamında ziyaret edip, formasyon konusunda taleplerini ilettiler.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirzakpunar, son sınıfta okumakta olan bütün öğrencilere kontenjan verileceğini, bunu gerçekleştirmek için başta Rektör Prof. Dr. Yücel Acer olmak üzere bütün rektör yardımcılarının gerekli çalışmaları yürüttüğünü, üniversitemizdeki formasyon isteyen bütün öğrencilere müjdeli haberin yakında verileceğini söyledi.