Batı Trakyalı Öğrenciler Üniversitemizi Ziyaret Etti

04.08.2009
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Genç Akademisyenler Topluluğu üyeleri üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemizi ziyarete gelen öğrencilere Basın ve Halkla İlişkiler Yetkililerinden Uzman Hikmet Yurteri, Troia Kültür Merkezinde üniversitemiz hakkında genel bilgiler vererek, öğrencilerin üniversitemizle ilgili sorularını yanıtladı. Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Molla ise, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ismini çok sık duyduklarını ifade ederek, üniversiteyi yakından tanımak amacıyla böyle bir gezi planladıklarını vurguladı. Molla şunları söyledi: “Yunanistan’da yaşayan Türk kökenli lisans ve lisansüstü öğrencilerin içinde bulunduğu genç akademisyenler topluluğu olarak, sosyal, kültürel etkinlikler, geziler organize ediyoruz. Bu yıl da gezi kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini tanımak gezmek istedik, üniversiteyi yakından tanımak bizleri çok mutlu etti. Bizlere bu olanağı sağladığınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.