Uludağ Üniversitesi Rektörü ve Bursalı İşadamları Üniversitemizi Ziyaret Etti

08.06.2009
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mete Cengiz ve Bursalı İşadamları Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir’i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında üniversitemiz ve Çanakkale’yi gezen heyet, Dardanos Yerleşkesinde konakladılar. Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir’le akşam yemeğinde bir araya gelen heyet, üniversitemizi yakından tanıma fırsatı buldu. Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir üniversitemizin gelişiminden ve önümüzdeki yıllarda yapılacak çalışmalardan bahsetti. Ayrıca Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak girişimciliğe çok önem verdiklerinin altını çizerek, Bursalı İşadamlarını, başarı hikayelerini öğrencilerle paylaşmak üzere üniversitemize davet etti. Üniversitemizin gelişiminden duydukları memnuniyeti dile getiren Bursa heyeti Çanakkale’ye, üniversitemize ve Dardanos Yerleşkesine hayranlıklarını dile getirdiler. Son olarak Gelibolu yarımadasını da gezerek Çanakkale’den ayrıldılar. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.