Fen Edebiyat Fakültesi Başarılı Sporcularını Ödüllendirdi

05.06.2009
Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığınca Troia Kültür Merkezi Prof. Dr. Sevim Buluç Oditoryumu’nda FEF IV. Geleneksel Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Bayanlar Futbol Müsabakaları’na katılan öğrenciler ile üniversitemizce düzenlenen Fakülteler arası Spor Şenlikleri’ne katılan öğrenciler için ödül töreni yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende Bayan Futbol Müsabakalarında birinci gelen Kimya Bölümü takımına, Fen Edebiyat Fakültesi Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Selehattin Yılmaz'a, ikinci. gelen Biyoloji Bölümü takımına, üçüncülüğü paylaşan Sanat Tarihi ve Coğrafya Bölümü takımlarına, üniversite genelindeki müsabakalarda üçüncü olan Fen Edebiyat Fakültesi Bayan Basketbol takımına, voleybolda ikinci gelen bayan takımına ve voleybol erkek takımında üçüncü gelen takımlara da ödülleri takdim edildi. Ayrıca Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Erduğan’a, Arkeoloji Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör Caner Bakan’a, Sanat Tarihi Bölümü öğretim elamanı Arş. Gör. Oğuz Koçyiğit’e, Matematik Bölümü öğretim elamanı Arş. Gör. Aykut Or’a, Kimya Bölümü öğrencisi Engin Meydan’a da katkılarından dolayı ödül takdim edildi. Ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Akgün, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Yılmaz, Meslek Yüksekokullarından Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp Özdemir, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Ödül töreninden sonra pilav ikramı gerçekleşti. Ödül töreniyle ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.