Ziraat Fakültesi’nden Gökçalı Köyü İlköğretim Okulu’na Moral Ziyareti

20.05.2009
Öğrencisi her geçen gün azaldığından kapanma tehlikesiyle yüz yüze kalan Gökçalı Köyü İlköğretim Okulu’nun kapanmaması için var güçleriyle uğraş veren okul müdürüne, öğretmenlerine ve okuma hevesiyle dolu minik öğrencilere destek olmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiren üniversitemiz Ziraat Fakültesi’ne, üniversitemiz Radyo Topluluğu öğrencileri, kolbastı grubuyla Yrd. Doç. Dr. Ali KARABAYIR ve öğrencileri, minik öğrencilere verdiği hediyelerle Furkan Kırtasiye eşlik etti. Gökçalı Köyü İlköğretim Okulu’nda geçtiğimiz sene de benzer etkinlikler gerçekleştiren Ziraat Fakültesi önümüzdeki dönemlerde de etkinliklerini devam ettirecek. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.