ÖSEM’in Yeni Halini Öğrencilere Sorduk

31.10.2011

ÖSEM’de son zamanlarda gerçekleştirilen yenilikleri Basın ve Halkla İlişkiler Birimi olarak öğrencilere sorduk.

Tuğçe Ünde / Sosyoloji-  3. Sınıf Öğrencisi
ÖSEM (Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi)’de yeni açılan cafe çok şık ve fiyatları da uygun, boş vakitlerimi orada geçiriyorum. Kırtasiyenin yerinin değişmesi ve genişlemesini, içerisindeki ürün potansiyelinin artmasını çok yararlı buldum. Değişen ve gelişen ÖSEM’den memnunum.

Uğur Kuyu  / Bilgisayar- 1. Sınıf Öğrencisi
Ben bilgisayar bölümü öğrencisiyim. Bilgisayara çok ihtiyacım oluyor. ÖSEM’de yeni açılmış olan bilgisayar laboratuarındaki internet ve bilgisayar hızı konusunda çok memnunum. Okulu daha yeni tanımaya başladım fakat şu zamana kadar her neye ihtiyacım olduysa kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabildim.

Özlem Değdaş  / Coğrafya- 2. Sınıf Öğrencisi
ÖSEM’in yeni hali eskiye nazaran çok kullanışlı ve güzel, yeni açılan alanlar öğrencinin istediğini karşılayabilecek nitelikte. Bence buranın tek eksiği 3. kattaki yemekhane alanının dar olması. Orası öğrenci sayısını karşılayabilecek büyüklükte değil.

Kader Esmeray /  Biyoloji- 3.Sınıf Öğrencisi
Yenilikler öğrencilerin istediği ama olmayan şeylerdi. Bu istekleri hayata geçirdiği için öncelikle sayın Rektöre teşekkür ediyorum. Benim tek şikâyetim 3. kattaki yemekhane alanı yeterli değil, bazen tanımadığımız insanlarla aynı masada yemek yemek zorunda kalıyoruz.

Menekşe Elmas / Coğrafya- 1. Sınıf Öğrencisi
ÖSEM bütün ihtiyaçlarımı karşılar oldu, bu yeni haliyle kozmetik malzemelerine de buradan ulaşabilmemize çok sevindim. Yemek yiyeceğimiz zaman kartlarımıza para doldurmak için sırada çok bekliyoruz, iki tane dolum merkezi yeterli olmuyor.

Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Haber ve Fotoğraf: Umut Yordamlı
Editör: Öğr. Gör. Öznur B. Doğangün