13. Geleneksel Kazdağları Doğa Yürüyüşü Yapıldı

24.10.2011

Ezine, Bayramiç ve Ayvacık Meslek Yüksekokullarının ortaklaşa düzenlediği 13. Geleneksel Kazdağları Doğa Yürüyüşü yapıldı.

Konuyla ilgili yetkililer şu açıklamayı yaptı:

“Tüm öğrencilerin ve katılımcıların ESBAV Kız Konukevi önünde buluşmalarının ardından Bayramiç Meslek Yüksekokuluna hareket edildi. Etkinlik kahvaltı ikramı ile başladı. Öğle saatlerinde Kazdağlarına hareket eden yaklaşık 500 kişilik topluluk Evciler köyü çıkışında otobüslerden inerek 8 km'lik yürüyüşe başladı. Ezine Belediye Başkanı Halil Büyükerol, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Palaz, Bayramiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır ve Ayvacık Meslek Yüksekokulu  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Adnan Şimşek ile Ezine, Bayramiç ve Ayvacık Meslek Yüksekokullarının akademik ve idari personelleri , öğrencileri ve halkın katılımları ile gerçekleşen doğa yürüyüşü pilav ikramı, Karadeniz Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ve canlı müzik ile devam etti. Birlik ve beraberlik örneğinin tüm güzelliğiyle sergilendiği etkinlik bir başka etkinlikte buluşma dilekleriyle sona erdi”.

Konuyla ilgili fotoğraflara ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.