Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Manheim Üniversitesi İle İşbirliği Gerçekleştirdi

20.07.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Kliniği Öğretim Üyeleri, Almanya, Manheim Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama Hastanesi Kardiyoloji kliniği ile işbirliği gerçekleştirdiler. Manheim Üniversitesi Hastanesi kardiyak görüntüleme laboratuarında “İleri Görüntüleme Teknikleri ve Koroner Arter Hastalığı Olgularındaki Uygulamalar” konusunda Prof. Dr. Ertugrul Ercan, Yard. Doç. Dr. Bahadır Kırılmaz ve Dr. Serkan Saygı, meslektaşları ile çalışmalarda bulunmuşlardır. İleri kardiyak görüntüleme tekniklerinin, özellikle kalp yetmezliği olgularının önemini vurgulayan Prof. Dr. Ertuğrul Ercan en ileri uygulama ve teknolojik imkanları Çanakkale halkına sunmak istediklerini belirtti.