Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün Bilim Uzmanları Mezun Oldu

04.07.2011
Sosyal Bilimler Enstitüsü 2010–2011 Mezuniyet Töreni, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kuruluşunun 19.yılında 17. Dönem mezunlarını vermenin sevincini yaşayan Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün 2010–2011 eğitim öğretim döneminde 114 öğrencisi bilim uzmanı ve 1 öğrencisi de bilim doktoru unvanı almaya hak kazandı. 22 anabilim dalı ve 2 ana sanat dalında, tezli ve tezsiz yüksek lisans ile bu anabilim dallarında 11 doktora programıyla hizmet veren Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Şeniz Anbarlı Bozatay, mezuniyet sürecine katkıda bulunan bilim uzmanlarının ailelerine, tüm akademik ve idari çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında öğrencilere şöyle seslendi: “Üniversitemizde bilimsel ilkelerin ışığında; kaliteli eğitim programlarının desteği ile güçlü bir akademik kadro tarafından eğitildiniz. Belki de yakın bir zamanda bu üniversitede ya da başka bir üniversitede meslektaşlarımız olacaksınız. Bugün alacağınız diplomanız, ailelerinizin, akademisyenlerin ve sizlerin emek ve özverisini temsil ediyor. Sahip olduğunuz diplomalar size önemli sorumluluklar da yüklüyor. İnanıyorum ki diplomanızı, en iyi biçimde değerlendirerek ülkemiz ve geleceğimiz için gururla temsil edeceksiniz. Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin, zorluklarla mücadele etme gücünüzü kaybetmeyin. Sizlere “kendinizi gerçekleştirebileceğiniz bir hayat” diliyorum.” Bozatay’ın konuşmasının ardından yüksek lisans mezunu öğrencilere diplomaları öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.