Doçent Sayımızda Artış

04.07.2011
Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden; Bitki Koruma Bölümünden İsmet Yıldırım, Tarım Ekonomisi Bölümünden Duygu Aktürk ve Tarım Makinaları Bölümünden Sarp Korkut Sümer Doçent olmuşlardır. Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Bacak ve Uluslar arası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Bülent Uludağ 29.06.2011 tarihinde girdikleri sınavlarda başarılı olarak Doçent. Dr. ünvanı almaya hak kazanmışlardır. Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Sınıf Öğretmenliği ABD Başkanı Yrd. Doç. Dr. Çavuş Şahin, Müzik Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alaattin Canbay Doçent olmuştur. Biga MYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ünal Kızıl Doçent olmuştur. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.