BİGA MYO Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

20.06.2011
Üniversitemiz Biga Meslek Yüksekokulu 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleşti. Biga MYO Müdürü Doç. Dr. Şemun Tayyar toplantının başlangıcında, yüksekokulumuzun gelişmesine katkıda bulunan eski Müdür Yrd. Doç. Dr. Murat Akyıldız ile Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ve Öğr. Gör. İsmail Hacıkuru’ya teşekkür ederek konuşmalarına başladı. Toplantıda Üniversitemiz Senato Kararlarına değinilerek, yeni bölüm başkanlıkları, eğitim-öğretim-uygulama ve atölye faaliyetleri ile üniversite-sanayi işbirliği çalışmalarına değinildi. Ayrıca örgün ve 2. öğretim dersleri ile ara sınav ve final sınavlarında yaşanan sorunlar, kadro talepleri, staj dosyaları, mezuniyet töreni ve öğretim elemanlarının diğer sorunları konuşuldu. Yüksekokulumuzdaki eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetlerinin kalitesinin artırılması için nelerin yapılabileceği tartışıldı. Toplantıda yeni dönemle birlikte (2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında) öğretim elemanlarımız tarafından uzman oldukları konularda seminer verilmesi kararlaştırıldı. 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda öğrenciler tarafından yapılan “Öğretim Elemanı ve Ders Değerlendirme Anketi” sonuçlarına göre yüksek performans sergileyen üç öğretim elemanına teşekkür edildi. Toplantının ardından yüksekokul akademik ve idari personeli yemekli toplantıda buluştu.