III. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi Kapanış Paneli Yapıldı

23.05.2011
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nün düzenlemiş olduğu III. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi, Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen kapanış paneli ile son buldu. Prof. Dr. Birgül Karan, Prof. Dr. Osman Serindağ ve Kimya Bölüm Başkanı Prof Dr. Eyüp Özdemir’in konuşmacı olduğu kapanış panelinde, kongre boyunca yapılan çalışmalar aktarıldı. Yaklaşık 450 kişinin katıldığı III. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi süresince 6 çağrılı tebliğ, 19 sözlü bildiri, 327 poster sunum yapıldı. Kongrede bilimsel etkinliklerin yanı sıra sosyal - kültürel etkinlikler de yapıldı. Prof. Dr. Eyüp Özdemir yaptığı konuşmada kongre hakkında çeşitli bilgiler vererek, katılımcılardan aldığı tepkilerin olumlu olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Kongre Başkanı Prof. Dr. Eyüp Özdemir sözlerini kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sonlandırdı.