Havacılık Topluluğu Top Air ile Uçtu

09.05.2011
Geçtiğimiz yıl 18 Mart’ta Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Havacılık Topluluğu üyelerini ziyaret eden Top Air Uçuş Okulu üyelerine bu yıl ÇOMÜ Havacılık Topluluğu üyeleri iadei ziyarette bulundu. İstanbul Hezarfen Havaalanın’na giden topluluk üyeleri İstanbul’da uçuş dolu bir gün geçirdi. 18 Mart Üniversitesi Havacılık Topluluğu Başkanı Ramazan Gür, topluluk adına Hezarfen’de geçirdikleri güne ilişkin şunları söyledi: “Üyelerimize havacılık sevgisini aşılamak ve bilgisi olanlara bu sevgiyi pekiştirmek amacı ile geçen sene 18 Mart etkinlikleri haftasında Top Air Uçuş Okulu ile Çanakkale’de uçuş gerçekleştirdik. Bu sene yine 18 Mart haftasında yapılması planlanan uçuş, meteorolojik koşullar nedeniyle gerçekleştirilemedi. Ancak 30 Nisan 2011 günü, Murat Öztürk hocamızın daveti ile 34 kişilik bir grupla uçuş yaptık. Top Air Uçuş Okulu’nun mezun ettiği uçak sahibi pilotlar ile Hezarfen Havaalanı’nda, bir uçağın nasıl kullanılabileceğini yakından gördük, uçakları ve havacılık sektörünü yerinde tanıma fırsatı bulduk. Bunun yanı sıra Hezarfen Havaalanı’nda faaliyet gösteren Radyo Kontrollü Model Uçak Kulübü’nün faaliyetlerini yerinde görerek ve brifing alarak güzel bir hafta sonu geçirdik. Arkadaşlarımızın yüzlerinden okunan heyecan ve mutluluk için Top Air Uçuş Okulu personeline ve Murat Öztürk hocamıza teşekkür ediyoruz”. Topluluk üyeleri bundan sonra yapılacak olan uçuşların gerek Çanakkale gerekse de İstanbul’da devam edeceği sözünü aldı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.