Ezine&Bayramiç MYO İşbirliğinde Girişimcilik Serüveni Konulu Konferans Düzenlendi

12.04.2011
Ezine Meslek Yüksekokulu’nda “Girişimcilik Serüveni: Başarı Hikayeleri” adlı konferans Nizam Eren’in katılımıyla gerçekleştirildi. Ezine Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Bircan İrtan sunumuyla başlayan konferansta Nizam Eren ile ilgili bilgi ve anekdotlar Bayramiç Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Naciye Kurt tarafından aktarıldı. Özen filme 18 yılını veren, ardından edindiği bilgi ve deneyimlerle kendi girişimi olan Nizam Eren İletişimi kuran Nizam Eren konuşmasında film sektöründen pazarlamaya, sinemadan reklamcılığa geniş bir yelpazede öğrencilere bilgi verdi. İnteraktif bir şekilde devam eden konferansta öğrencilerin sorularına geniş yer veren Nizam Eren, Ezine'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasını sonlandırdı. Konferans sonunda teşekkür konuşması ve ilçeyi anımsatıcı hediyeler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sami Kükrer tarafından takdim edildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.