Öğrencilerimiz Mobilya Fuarını Ziyaret Etti

12.04.2011
Biga Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı I ve II. Sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Aşkın AŞKIN ve Öğr. Gör. Faruk ÇETİN rehberliğinde, İnegöl’de düzenlenen ve 178 sektör temsilcisi firmanın stant açtığı, “MODEF 2011 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na” katıldı. Sektörün uluslararası platformda en önemli temsilcilerinin yer aldığı, yaratıcı düşüncelerin izlendiği ve sektörün yeni hedeflerinin belirlendiği fuarda, Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN, gelişen teknolojinin yakından takip edilmesi, yeni mobilya malzemelerinin ve tasarımlarının tanınması, iş hayatına atılacak öğrencilerin ortamı yakından takip etme imkânı bulmaları anlamında, önemli katkısı olduğunu belirti. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri bu gezilerin bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.