İdari Personelden Biga MYO Müdürü Doç. Dr. Şemun Tayyar’a Ziyaret

11.04.2011
Biga MYO idari personeli, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Şemun Tayyar’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinden dolayı tebrik etti. Doç. Dr. Şemun Tayyar, idari personelin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, birlikte iyi ve başarılı çalışmalarda bulunmak istediğini ifade etti. Ayrıca idari personelin her hangi bir sıkıntısı veya problemi olduğunda telefonunun her zaman açık olduğunu ve sıkıntılarını rahatlıkla dile getirdikleri takdirde çözüm konusunda her zaman yanlarında olacağını belirtti. Güler yüzlü ve huzurlu bir ortam içinde, çok çalışarak, Biga Meslek Yüksekokulu’nu daha da ileriye taşıyacaklarını söyleyerek bunu da tek başına değil hep birlikte yapacaklarını vurguladı. Ziyaretle ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.