Fizik Bölümü Tarafından MATLAB Teknik Hesaplamalar Semineri Düzenlendi

21.03.2011
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü tarafından Matlab Teknik Hesaplamalar Semineri organize edildi. Troia Kültür Merkezi Ümit Serdaroğlu Amfisinde gerçekleştirilen seminer öncende konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem Matlab seminerinin önemine değinerek, katkı verenlere teşekkür etti. Seminere konuşmacı olarak katılan Matlab Uygulama ve Proje Mühendisi Birol Demir, 3 bölüm olarak verdiği seminerde matlab ile veri analizi ve görselleştirme, mathworks ürünlerine genel bir bakış, veri analizi sürecine genel bir bakış, matlab ve simulink ürünleri ile test ve ölçüm, sinyal görüntü işleme, simulink ile dinamik sistemlerin modellenmesi, dinamik denklemlerin çözdürülmesi gerçek zamanlı kontrol ve otomatik kod üretimine genel bakış konularına değindi. Seminer soru ve cevaplarla son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.