HİT, Hekimleri Ziyaret Etti

14.03.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu danışman ve üyeleri Kepez’de bulunan sağlık çalışanlarını yerlerinde ziyaret etti. Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen ziyarette hekimler, bayram günü olmasına rağmen kimsenin kendilerini hatırlamadığını belirtti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu, Akademik Danışman Gökhan Bayram öncülüğünde, çok sayıda üyesiyle Kepez’de bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen ziyaret ÇOMÜ Araştırma Hastanesi’nde başladı. Burada başhekim ve yardımcılarıyla ziyarete başlayan Halkla İlişkiler Topluluğu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hekimleri kutladı ve çiçek takdim etti. Üniversite hastanesinde, hemşire hastabakıcı vb. diğer sağlık çalışanlarını da ziyaret eden topluluk üyeleri hastalarla da yakından ilgilendi. Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını kaydeden hekimler, hatırlanmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler. Topluğun bir sonraki durağı ise Kepez’de bulunan Sağlık Ocağı oldu. Sağlık Ocağı’nın hekimlerini de ziyaret eden üniversiteliler anılmaktan ve hatırlanmaktan keyif aldıklarını belirttiler. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Topluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram, hekimlere her zaman ihtiyaç duyulduğu böylesine bir zamanda kendilerinin sıkıntılarının biran önce çözülmesini, sağlık dağıtanların binbir dertten arınmış sağlıklı bir kafayla hastalarına yoğunlaşmasını, morallerinin her zaman yüksek olmasını diliyoruz. Bugün bu hususa çok küçük bir katkımız olduysa kendimizi mutlu hissederiz dedi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.