Gençlik Danışma Birimi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

08.03.2011
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üniversitemiz Gençlik Danışma Birimi bir açıklama yaptı. Fen Edebiyat Fakültesi zemin katta bulunan Sağlık Merkezi toplantı salonundaki açıklamayı akran eğiticilerinden Gözde Güven ve Ülker Çıragöz gerçekleştirdi. Mediko Sosyal çalışanlarının da katıldığı açıklamada 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tarihine değinildi ve kadına yönelik şiddet olaylarına ilişkin istatistikî bilgiler paylaşıldı. Kadın dayanışmasının öneminin vurgulandığı açıklama sonunda akran eğiticileri Gözde Güven, Ülker Çıragöz, Gençlik Danışma Birimi ofis sorumluları Mukadder Uysalar ve Aysun Acer katılımcı kadınlara günün anısına karanfil verdi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.