YADYO Hazırlık Öğrencileri Oryantasyon Programı Gerçekleşti

02.03.2011
Yabancı Diller Yüksek Okulu (YADYO) öğrencileri için düzenlenen Oryantasyon Programı Troia Kültür Merkezi Sevim Buluç Oditoryumu’nda gerçekleşti. “Üniversite ve Şehir Yaşamına Uyum” konulu oryantasyon programı Psikolojik Danışmalık Rehberlik Bölümü öğrencilerinden Fırat Erkılıç’ın müzik dinletisiyle başladı. Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, her yıl bu tür oryantasyon çalışmaları yaparak üniversitemize yeni gelen öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade ederek, öğrencilere üniversite yaşamına ilişkin çeşitli tavsiyelerde bulundu. Oryantasyon Programında alanında uzman kişiler öğrencilere çeşitli konular hakkında bilgiler verdi: “Sağlık Merkezi’nden Psikolojik Danışman Uzman Cumhur Çırnaz- Sınırlarımız; Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Arş. Gör. Ümit Güder- AB Erasmus Programı İle Öğrenci Değişim Fırsatları; Çağrı Ege - AB Gençlik Projeleri, AB Gönüllü Hizmeti; Kültür Şube Müdürlüğü’nden Uzman Ahmet Becan- Üniversitemizdeki ve Şehrimizdeki Sosyal Yaşama Uyum; Sağlık Merkezi’nden Psikolojik Danışman Uzman Serdar Topal- Gençlerde En Sık Karşılaşılan Psikolojik Problemler; Bilgi Merkezi’nden Uzman Ercan Eransayın- Bilgi Merkezi Tanıtımı ve İşlevselliği; Gençlik Danışma Birimi’nden Dr. M. Cengiz Işık ve Gençlik Danışma Birimi Gönüllü Öğrencileri- Sağlık Merkezi ve Gençlik Danışma Birimi Tanıtımı” Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.