Ziraat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

18.01.2011
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 2010-2011 güz yarıyılı akademik genel kurul toplantısı Ziraat Fakültesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. Akademik genel kurul toplantısına Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin EKİNCİ ile dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğretim elemanları katıldı. Akademik kurul toplantısında bir konuşma yapan Dekan Prof. Dr. Hüseyin EKİNCİ, fakültenin gelmiş olduğu noktaya ilişkin bilgiler verdi. Fakültenin fiziki yapısı, bilgi ve teknolojik kaynakları, insan kaynakları, yayın faaliyetleri, kongre-sempozyum etkinlikleri ve dış ilişkilere ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Hüseyin EKİNCİ, Ziraat Fakültesi’nin genç ve dinamik kadrosuyla önemli başarılara imza attığını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR de yaptığı konuşmada ÇOMܒnün son yıllarda fiziki olanaklar bakımından, kadro ve etkinlikler açısından önemli bir gelişim ivmesi yakaladığını belirterek, Ziraat Fakültesi’nin de gerçekleştirdiği etkinlikler ve projeler bağlamında kamuoyunu meşgul eden nitelikli işlerle gündeme geldiğini ifade etti. Ziraat Fakültesi Tarımsal Eğitim (Yenilikler) Uygulama Araştırma Merkezi’nin kurulması için gerekli her türlü çalışmanın yapılacağını belirten Prof. Dr. Ali AKDEMİR, ÇOMܒde projelerin konuşulduğunu ve bu durumun da üniversitenin iyi yerlere gelmesi için önemli olduğunun altını çizdi. Prof. Dr. Ali AKDEMİR, özelde Ziraat Fakültesi’nin, genelde de ÇOMܒnün projeler bağlamında kamuoyunu meşgul etmesini diledi ve başarılı çalışmalarından ötürü tüm öğretim üyelerine teşekkür ettiğini ifade etti. Konuşmalardan sonra akademisyenlerin soru ve görüşlerine yer verildi. Haberle ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.