ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu'ndan Gazetecilere Sürpriz

12.01.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" sebebiyle düzenledikleri etkinlikle haber yapmaktan uyuma fırsatı olmayan gazetecilere yastık ile kuru kahve dağıttı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" sebebiyle düzenledikleri etkinlikle haber yapmaktan uyuma fırsatı olmayan gazetecilere yastık ile kuru kahve dağıttı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İbrahim Bodur Uygulama Araştırma Merkezi altında bulunan Vitalis Kafe'de basın mensupları ile bir araya gelen ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri gazetecilerin bu gününü kutladı. Etkinlikte bir konuşma yapan ÇOMÜ Halkla İlişkiler topluluğu Akademik Danışmanı Gökhan Bayram, 10 Ocak Gazeteciler Gününün sadece çalışan değil, çalışkan gazetecilerin de günü olduğunu belirterek,"Bugün dünyada, ülkemizde ve kentimizde olup bitenleri oturduğumuz yerden öğrenebiliyorsak bu oturmayan gazetecilerin sayesindedir. Doğan çocuklarını bir haber çıktığında ansızın bırakabilen, hasta olsa da işini yapmak zorunda kalan, bir gece geç vakitte biten haberin ardından sabah gene erken kalkmak zorunda olan gazetecilerdir. Az parayla çok iş yapmaya, doğruyu yaparken tehdit almaya, hakaret yemeye, kamu adına iş yaparken dava edilmeye katlanmak zorunda olan, ama tatili olmayan kişiye "Gazeteci", mesleğine de "Gazetecilik" denir. Bizlerde bu kapsamda ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu olarak bu önemli görevi yerine getiren tem basın mensuplarının gününü okuyucular adına kutluyoruz" dedi. Gökhan Bayram daha sonra etkinliğe katılan gazetecilere bir sürpriz yaparak "Sizler haber yapmaktan uyuma fırsatı bulamıyorsunuz. Bizlerde topluluk üyeleri olarak bizlere birer yastık hediye ediyoruz. Ayrıca kuru kahvenin de sizlere yardımcı olacağına inanıyoruz" diyerek gazeteciler birer yastık ve kuru kahve hediye etti. Ardından günün anısına Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Altunay'a cemiyette sergilenmek üzere yıllar öncesine ait bir fotoğraf makinesi hediye etti. Başkan Altunay'da Gökhan Bayram\'a günün anısına bir plaket takdim etti. Etkinlik pasta ikramı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.