Dünya Üniversiteler Kongresi Çalışanları Ödüllendirildi

29.12.2010
Üniversitemiz evsahipliğinde 20–24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen uluslararası bir organizasyon olan Dünya Üniversiteler Kongresi’nde görev alan akademik, idari personel ve öğrenciler başta Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR olmak üzere üniversitemiz yöneticileri tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, ÇOMܒnün karakteristik özelliklerinden birinin de ÇOMܒye katkı sunanlara, başarı gösterenlere takdirlerini ifade etmek olduğunu belirtti. ÇOMܒnün tüm dinamikleri ile çok iyi bir etkileşim, dayanışma içerisinde olduğunu vurgulayan Rektör AKDEMİR konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “ÇOMÜ tüm düzeylerde kamuoyunu meşgul eden konularda sempozyum, kongre düzenlemeyi bir misyon haline getirmiştir. Bu anlamda da ÇOMÜ 20-24 Ekim tarihleri arasında milat anlamına gelecek bir kongre düzenledi. Dört yıllık bir hazırlık sürecini kapsayan kongrenin organizasyonunda çok sayıda ekip çalıştı. Her şeyi ÇOMÜ planladı, tasarladı. Böyle bir kongrenin ilk defa organize edilmesi ÇOMÜ için bir milattır ve bu kongre üniversitenin dönüm noktası olarak ifade edilecektir”. Rektör AKDEMİR, ÇOMܒnün kapasitesinin artmasına, yükselmesine katkı veren herkese teşekkürlerini ifade ederek kutladığını bildirdi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.