Biga MYO Müdürü Öğrencilere Misafir Oldu

23.12.2010
Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY ve Kişisel Gelişim Uzmanı Nagihan AK, Biga MYO öğrencilerinin konakladığı yurt ve pansiyonları ziyaret ettiler. Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY; öğrencilerle birlikte akşam yemeği yiyerek öğrencilerin sorunlarını dinledi. Öğrencilere zamanlarını boşa geçirmemelerini, aktif öğrenci olmalarını, topluluklarda görev almalarını, yabancı dillerini geliştirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek Kişisel Gelişim Uzmanı Nagihan AK’ı örnek gösterdi. Nagihan AK; öğrencilerin henüz hayatın başında olduklarını, bir karar almadan önce hedef belirlemelerini ve bu hedefe ulaşabilmek için var güçleriyle çalışırlarsa hedefe ulaşmanın kaçılmaz olduğunu dile getirdi. Öğrenciler de söyleşi tarzında geçen ziyaretin motivasyonlarını artırdığını belirttiler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.