Öğrenci Konseyi Seçimleri Yapıldı

29.11.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) 29 bin'e yakın öğrencinin temsil edildiği, Öğrenci Temsilciler Konseyi seçimleri yapıldı. Oylamada başkanlığa Halil İbrahim Ersoy seçildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Varol Tok'un başkanlığında Enstitü, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Başkanlarının hazır bulunduğu seçimde ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulunun oluşturulmasından sonra ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Başkanı Halil İbrahim Ersoy konsey başkanlığına aday oldu. Kapalı oylamanın yapıldığı seçimde Eğitim Fakültesi Başkanı Halil İbrahim Ersoy Öğrenci Konsey Başkanı seçildi. Başkanlık seçiminden sonra sırasıyla başkan yardımcısı, genel sekreter, sayman ve departman sorumlularının seçimleri yapıldı. ÇOMÜ Öğrenci Konsey Başkanlığına seçilen Halil İbrahim Ersoy seçim sonunda yaptığı konuşmada bütün başkanlara teşekkür ederek şunları söyledi: “Ekip olarak sorunları yerinde tespit edip çözüm arayışı içerisinde olacağız. Özellikle sorun dinleme günleri yapıp, demokratik bir ortam içerisinde sorunları yerinde tespit edeceğiz. İlçe meslek yüksekokullarında okuyan öğrencilerimizin sorunlarına daha fazla önem vereceğiz. Hızla büyüyen üniversitemizi daha iyi temsil edeceğiz” dedi. Seçim sonrasında tüm başkanlara teşekkür eden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Varol Tok ise şunları söyledi: “Seçilen tüm öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Problemleri doğrudan tespit edip, koordineli bir şekilde çalışalım, senato sizin temsil edildiğiniz yer mutlaka senato toplantılarına katılarak sorunlarınızı ve isteklerinizi bizlere iletin. Üniversitemizdeki var olan barış ortamını devam ettirelim, sorunları yerinde tespit edip, büyümeden çözelim” dedi. 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Öğremci Konsey Başkanı Halil İbrahim ERSOY (Eğitim Fakültesi Başkanı) Öğrenci Konsey Başkan Yardımcısı Murat ÖZTÜRK ( Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Başkanı ) Genel Sekreter Merve OBUZ (Tıp Fakültesi Başkanı ) Sayman Emre KAYA (Çanakkale Meslek Yüksek Okulu Başkanı ) Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdal GÜNEŞ (Fen Edebiyat Fakültesi Başkanı ) Dış İlişkiler Sorumlusu Cafer TAŞ ( Ayvacık Meslek Yüksek Okulu Başkanı ) Eğitim Sorumlusu Ceyhan DÜZGÜN ( Ziraat Fakültesi Başkanı) Sağlık Kültür ve Spor Sorumlusu Atilla YANIŞ ( Çan Meslek Yüksek Okulu Başkanı ) Çalışma Grupları Sorumlusu Kenan KOL ( Gelibolu Meslek Yüksek Okulu Başkanı ) Denetleme Kurulu Başkanı Didem SARI (Sağlık Meslek Yüksek Okulu Başkanı ) Denetleme Kurulu Başkanı Yardımcısı Vedat KARACA ( Yabancı Diller Yüksek Okulu Başkanı) Denetleme Kurulu Başkanı Yardımcısı Cansu CEYLAN () (Su Ürünleri Fakültesi Başkanı ) Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.