Üniversiteliler Yaşlıları ve Kız Yurdunu Konserlere Götürdü

09.11.2010
Halkla İlişkiler Topluğu, her yıl sürdürdüğü âdetini bozmadı. Bu yılda ÇAKADER Huzurevi’nde konaklayan yaşlılar üniversitede düzenlenen konsere götürüldü. Öğrenciler, birgün öncesinde ise Kız Yetiştirme Yurdu’ndaki öğrencileri konsere götürerek örnek bir harekete imza attı. YAŞLILAR KONSERE MÜHRÜNÜ VURDU Halkla İlişkiler Topluluğu, 6-7 Kasım 2010 tarihinde düzenlenen ÇOMÜ Günleri bağlamında gerçekleştirilen konserlere yaşlıları ve gençleri dahil etti. 7 Kasım 2010 tarihinde düzenlenen ve ÇOMÜ Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Müziği Konseri’ne yaşlıları dâhil eden öğrenciler, üniversiteye ait bir araçla yaşlıları huzurevinden alarak konsere getirdiler. Yaklaşık 20 yaşlının izlediği konserde, birçok yaşlının sevinci görülmeye değerdi. Bunlar içerisinde bir sakin ise yerinde duramayarak kendini sahneye attı ve yoğun alkış alan bir oyun sahneledi. Şef İftihar Vanlı yönetimindeki koronun eşsiz konseri ve yaşlıların performansları bütün salon tarafından dakikalarca alkışlandı. KIZ YETİŞTİRME YURDU KONSERDE Kız Yetiştirme Yurdunda barınan öğrencilerde ÇOMÜ Günleri çerçevesinde düzenlenen Eda ve Metin Özülkü Konseri’ne götürüldü. Kız öğrencileri yurtlarından alan Halkla İlişkiler Topluluğu’na üye kız öğrenciler Troia Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe katıldı. Kız Yetiştirme Yurdu öğretmenlerinin de katıldığı programda Eda ve Metin Özülkü tüm salonla birlikte Kız Yetiştirme Yurdu öğrencilerini de coşturdu. Konser sonrasında sanatçılarla bir araya gelen yurt sakinleri gönüllerince bir akşam geçirdi. Üniversitelilerle kız yurdu öğrencilerinin birbirleriyle kaynaşması ve sosyal olması amacıyla yapılan program başarıyla sonlandı. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.