Biga Meslek Yüksekokulu'nda İlk Kayıtlar Başladı

31.08.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu’nu 2010-2011 eğitim-öğretim yılında kazanan yeni öğrencilerimizin kayıtları 31.08.2010 tarihinde başladı. Biga MYO Mobilya ve Dekorasyon Programını kazanan Aykut ERMİŞ'in kaydı ilk kayıt olması nedeniyle Biga MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şemun TAYYAR tarafından yapıldı. Biga MYO’nun ilk kaydını gerçekleştiren Doç. Dr. Şemun TAYYAR, yüksekokulda toplam 17 program bulunduğunu belirterek, '2010-2011 akademik döneminde ek kontenjan ile Yerel Yönetimler Programına da ilk defa öğrenci alınacağını belirtti. Önümüzdeki yıllarda ise YÖK tarafından açılması uygun görülen Kimya Teknolojisi, Çocuk Gelişimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programlarına da öğrenci alınacağını ifade etti. Bu yıl 402 öğrencinin kaydını yapacaklarını ifade eden TAYYAR kayıtların 7 Eylül 2010 tarihine kadar süreceğini kaydetti. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.