Öğrenci Kayıtları Başladı-İlk Kaydı Rektörümüz Prof.Dr. Ali Akdemir Yaptı

31.08.2010
Üniversitemiz 2010 -2011 Eğitim Öğretim yılının ilk öğrenci kaydı Mühendislik Mimarlık Fakültesinde yapıldı. Rektörümüz Prof.Dr.Ali Akdemir tarafından yapılan kayıt ile Burak Karaca Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği'nin ve Üniversitemizin 2010 2011 eğitim-öğretim yılında ilk kayıt yaptıran öğrencisi oldu. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Süha Özden'inde katıldığı ilk kayıt esnasında Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir, Burak Karaca'ya üniversitemiz hakkında çeşitli bilgiler verirken, öğrenci topluluklarına üye olmasının da ona eğitim öğretim hayatında pek çok tecrübeler kazandıracağını vurguladı. Burak Karaca’nın kaydının ardından Rektörümüz Prof. Dr Ali Akdemir Çanakkale Meslek Yüksekokuluna geçerek , Meslek Yüksekokullarındaki ilk kayıtları gerçekleştirdi. Çanakkale Meslek Yüksekokulu Müdürü. Doç. Dr. İbrahim Kaya’nın da eşlik ettiği kayıtlarda, Çanakkale Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programına Gülcan Çiçek ve Makine Programı’na ise Serhat Battal’ın kayıtları yapıldı. Prof. Akdemir, Çanakkale Meslek Yüksekokulu'nda kayıt yaptıktan sonra Lapseki Meslek Yüksekokuluna geçerek muhasebe bölümünü kazanan Öznur Akgül'ün ilk kaydını yaptı. Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Harun Baytekin'in de eşlik ettiği ilk kayıtta Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir kayıt yaptığı öğrenciye hediye takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin öğrenci sayısının 30 bine yaklaştığını vurgulayarak öğrencileriyle, akademik ve idari personeli ile her geçen gün üniversitemizin biraz daha büyüdüğünü ve çok hızlı gelişme gösterdiği belirterek yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere , akademik ve idari personele başarılar diledi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.