Biga MYO İşbirliğinde Engelli Derneği Üyelerine Sertifikaları Verildi

25.08.2010
Engeli Derneği Üyeleri Bilgisayar Kullanımı Sertifikaları’nı aldılar. Biga Meslek Yüksekokulu ve Biga Belediyesi işbirliğiyle başlatılan, Biga Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi, Kültür ve Sanat Evi’nde dört ay boyunca devam eden engelli vatandaşlara yönelik bilgisayar kursları tamamlandı. Biga Engelliler Derneği Üyelerine, Biga Belediyesi desteği ve Halk Eğitim Merkezi ile ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle düzenlenen kurs 160 saatlik bir sertifika programını içermekteydi. Biga Belediyesi'nin verdiği iftar yemeğinde sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Biga Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ümit MUTLU, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Adem TEKİNAY, Belediye Başkanımız Mehmet ÖZKAN ve Biga Kaymakamımız Fatih GENEL tarafından bilgisayar sertifikaları takdim edildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.