AB Gönüllü Hizmeti Projesi Gerçekleştirilecek

28.07.2010
AB Gençlik ve Kültür Programları biriminin koordinatörlüğünü üstlendiği “Wildlife Rescue – Vahşi Yaşamı Kurtarma” adlı Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi 01 – 31 Ağustos 2010 tarihleri arasında Belçika’nın Oostende kentinde gerçekleştirilecektir. Turizm Otelcilik mezunu öğrencimiz Hazal AKKARPAT, proje kapsamında profesyonel çevre uzmanları ve Avrupa’dan gelen genç katılımcılar ile birlikte vahşi yaşamı kurtarmaya yönelik çalışmalarda bulunacaktır. Üniversitemiz projede ortak kuruluş olarak yer alacaktır. “VOC Oostende” isimli kuruluş, yerel ve uluslararası aktivitelerinde üniversitemiz öğrencileri ile birlikte faaliyetler düzenleyeceklerdir. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.vogelopvangcentrum.be/oostende/index.php COMU AB Gençlik ve Kültür Programları Birimi Tel : 0 286 218 00 18 / 1067 Faks : 0 286 218 19 49 E-mail : comuyouth@gmail.com Konu ile ilgili fotoğraflar için aşağıdaki linki tıklayınız.