Uluslararası Kongreye Üniversitemizden Bilimsel Destek

23.07.2010
Üniversitemizle birlikte Beykent Üniversitesi, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Devlet Planlama Teşkilatı tarafından organize edilen ve birincisi üniversitemizde gerçekleştirilen Uluslararası Stratejik Yönetim Kongresi'nin altıncısı 8-10 Temmuz 2010 tarihleri arasında Rusya’nın Saint Petersburg şehrinde gerçekleştirildi. Ana teması "Küresel Krizleri Yönetme Stratejileri" olan düzenleme komitesine Rektörümüzün de başkanlık ettiği 6. Uluslararası Stratejik Yönetim Kongresi 'ne 33 ülkeden 200 katılımcı ile birlikte üniversitemizi temsilen Prof. Dr. İhsan YILMAZ ve bildirileri ile Prof. Dr. Refik ÇULPAN, Prof. Dr. Murat KASIMOĞLU, Doç. Dr. Mehmet MARANGOZ, yüksek lisans öğrencisi Emel ALTIN katılmıştır. Konuyla ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.