Biga MYO'da ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belge Töreni

21.06.2010
Biga MYO’da "ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi" belgelendirme töreni gerçekleşmiştir. Biga Kaymakam Vekili Bahir ALTUNKAYA, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa KAHYAOĞLU, Dağıstan’dan gelen Rektörler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan YILMAZ, Meslek Yüksekokullarından Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY, İl Telekom Müdürü Sakin ÇETİNTÜRK, İl Dernekler Müdürü Resul KARAKURT, Tarım İl Müdür Yardımcısı Mustafa NAZLIM, Çanakkale Açık Cezaevi Müdürü Selim SOLMAZ, Bank Asya Çanakkale Şube Müdürü Cihan YÜCEL, DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan DOĞAN, DOĞTAŞ Personel ve İdari İşler Müdürü Ümit DEMİRHAN, Sigma Center Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz ALTAŞ, Daire Amirleri, Öğretim Üyeleri, STK Temsilcileri ve Basın Mensuplarının katılımıyla gerçekleşen törende Biga MYO Yönetim Temsilcisi Öğr. Gör. Mehmet Fatih TÜRKAN, Sigma Center Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz ALTAŞ, Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A.Adem TEKİNAY, Meslek Yüksekokullarından Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR ve Biga Kaymakam Vekili Bahir ALTUNKAYA’nın konuşmalarının ardından Biga MYO Müdürüne “ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” belgesini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İhsan YILMAZ takdim etmiştir. Biga MYO’nun “ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” çalışmalarına destek veren DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Davut DOĞAN adına DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan DOĞAN’a teşekkür plaketini Biga Kaymakam Vekili Bahir ALTUNKAYA takdim etmiştir. Biga MYO’nun “ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” çalışmalarına danışmanlık yapan Sigma Center Yönetim Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz ALTAŞ’a Biga Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa KAHYAOĞLU’nun teşekkür plaketi takdiminden sonra havuz başında düzenlenen kokteyl ile tören sona ermiştir. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.