Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Devir Teslim Töreni Yapıldı

16.06.2010
Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. İsmail TARHAN’a devretti. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nde gerçekleşen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR enstitülerin üniversitelerin stratejik yerleri olduğuna dikkat çekerek enstitülerin gelişime katkı vermenin önemli olduğunu vurguladı. Prof. Dr. AKDEMİR verdiği emeklerden dolayı Prof. Dr. Ahmet ERDEM’e teşekkür ederken Prof. Dr. İsmail TARHAN’a yeni görevinde başarılar diledi. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini devralan Prof. Dr. İsmail TARHAN enstitünün deneyimli bir ekibe sahip olduğunu, bu ekiple güzel çalışmalara imza atacaklarını söyleyerek Prof. Dr. Ahmet ERDEM’e verdiği katkılarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Ahmet ERDEM ise şunları söyledi: “Prof. Dr. Ali AKDEMİR’in desteği ile enstitümüzde çalışan personel sayısı arttı. Rektörümüze ve enstitü çalışanlarımıza birlikte çalıştığımız süreçte verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederim.” Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.