Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

15.06.2010
Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan YILMAZ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevini Prof. Dr. Ahmet ERDEM’e düzenlenen devir teslim töreni ile devretti. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleşen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, 2007 yılında dekan olarak atanan Prof. Dr. İhsan YILMAZ’ın 3 yıldır görevini başarıyla yürüttüğünü ifade ederek şunları söyledi: “Üniversitemizde kurumsallaşmanın doğal süreci olarak bir devir teslim törenini daha gerçekleştirmiş olduk. Fen Edebiyat Fakültesi en kalabalık öğrenci ve öğretim elemanı sayısına sahip olmasına rağmen Prof. Dr. İhsan YILMAZ, başarılı bir yönetim politikası izlemiş ve Dekanlık görevini başarılı bir biçimde sürdürmüştür. Kendisine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyor ve Rektör Yardımcılığı görevinde de başarılarının devamını diliyoruz”. Konuşmasının sonunda Prof. Dr. Ali AKDEMİR çalışmalarından dolayı Prof. Dr. İhsan YILMAZ’a plaket takdim etti. Prof. Dr. İhsan YILMAZ ise konuşmasında, fakültelerin rektörlüğe bağlı çalıştıklarını belirterek tüm akademik ve idari personelle birlikte sağladığımız fakültenin başarısının Rektörümüzün kendilerine verdiği destekle ilgili olduğunun altını çizdi. Alanında uzman, derinlikli bir Rektör ile çalışmanın büyük bir şans olduğunun vurgulayan Prof. Dr. YILMAZ, “Üniversitemiz bu şansı kullanmayı sürdürürse dünya üniversitesi olma yolundaki çalışmalarını başarıyla devam ettirecektir” dedi. Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Ahmet ERDEM ise konuşmasında, “Rektörümüzden aldığımız destek ile bize devrettiği misyonu büyütmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.