Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürü'nden Rektörümüze Ziyaret

10.06.2010
Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hamit SAYGILI ile Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Necdet KOCAOĞLU ve Rehber Öğretmen Fatime Zühra PALAZ Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun gerçekleştirdiği etkinlikler, çalışmalar hakkında Rektörümüze bilgi verildi. Müdür Hamit SAYGILI, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun düzenleyeceği Yılsonu Merkez Karma Sergisine Rektörümüzü davet etti. Serginin açılışının 14 Haziran 2010 Pazartesi günü saat 17:30’da Çanakkale Deniz Müzesi – Çimenlik Kalesi'nde gerçekleştirileceği bildirildi. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise üniversitemizin gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası etkinliklere değinerek, konukları Dünya Üniversiteler Kongresi’ne katkı sunmaya davet etti. Konuklar da Dünya Üniversiteler Kongresi’nde bir karma sergi açma noktasında her türlü katkıyı verebileceklerini kaydettiler. Müdür Hamit SAYGILI, Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e çalışmalarını sergilemede kendilerine sağladığı her türlü kolaylıktan dolayı teşekkür ettiğini de bildirdi. Rektörümüz de aktif çalışmalarından ötürü kendilerini kutladığını ifade etti. Ziyaret karşılıklı olarak çeşitli hediyelerin verilmesi ile sonlandı. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.