Avustralya'nın Çanakkale Konsolosundan Rektörümüze Ziyaret

01.06.2010
Avustralya’nın Çanakkale Konsolosu Andrew KOÇ-MCDONALD, Genel merkezi Avustralya Sidney’de bulunan Gallipoli Memorial Club (Gallipoli Anma Kulübü) ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) işbirliği ile düzenlenen Çanakkale Resim Yarışması’na verdiği katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ifade etti. Ziyarette Konsolos Andrew KOÇ-MCDONALD, Rektörümüze Anzak Günü teşekkür mektubu ile Gazi İşleri Bakanlığı ve Dış İşleri ve Ticaret Bakanlıkları’nın teşekkürlerini ve hediyelerini iletti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise görüşmede üniversitemizin uluslararası boyuttaki etkinliklerinden, faaliyetlerinden bahsetti. Ziyaret sonrası, Rektörlük Fuaye Salonu’nda Çanakkale Resim Yarışması’nda dereceye giren eserlerin sergisi gezildi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.