Biga'da Öğrenim Gören Meslek Lisesi Öğrencilerinin İlçede Kalması Yönünde Çalışmalar Sonuçlandı

28.05.2010
Biga Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğüyle yapılan görüşmeler sonucu Biga Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılması teklif edilen Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı YÖK tarafından kabul edildi. Biga MYO Müdürü Prof. Dr. Adem TEKİNAY ve Biga Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Fikret CAN tarafından yapılan ortak açıklamada; “meslek lisesinden mezun olacak 26 öğrenci ek kontenjan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programını tercih edecek ve yüksek öğrenimlerini Biga’da sürdürecekler” denildi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Adem TEKİNAY, bu programa ek olarak Yerel Yönetimler ve Çocuk gelişimi Programları’nın da açılacağını ve öğrenci alarak büyümelerini sürdüreceklerini vurguladı. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.