Yabancı Diller Yüksekokulu'nun Organize Ettiği Öğretmen Geliştirme Semineri Düzenlendi

27.05.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokuluna bağlı İngilizce Okutmanlarının mesleki gelişimine katkıda bulunmak için Süleyman Demirel Konferans salonunda “Developing Writing Skills” adlı seminer düzenlendi. Seminerde eğitmen Teresa DOĞUELLİ yazma becerilerini geliştirmede kullanılabilecek aktiviteler ve bu aktivitelerin kullanılabilirliği konusunda bilgiler verdi. Okutmanların da etkin bir şekilde katıldığı ve görüşlerini paylaştığı seminerde bahsedilen aktivitelerin hazırlık öğrencileri için faydalı olacağı görüş birliğine varıldı. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.